2012 m. rugsėjo 19 d.

Kodėl verta pirkti sėdmaišį?

Sėdmaišiai šiuo metu itin populiarūs tiek namuose, tiek biuruose. 

Patogu. Sėdmaišiai minkšti, juos lengva pernešti į kitą vietą ir derinti aplinkoje. Sėdmaišiai tinkami, norint atsipalaiduoti - jie lengvai prisitaiko prie kūno formos, leidžia įsitaisyti patogiai.
Stilinga. Spalvų įvairovė užtikrina, jog sėdmaišis gali būti pervilktas nauju išoriniu maišu ir pakeisti visą kambario nuotaiką. Išorinį sėdmaišio maišą galite pirkti atskirai - tokiu būdu nuolat atnaujinsite savo erdvę madingomis sezono spalvomis.

TINGIS - sėdmaišių pardavimas

Paprasta. Sėdmaišius lengva prižiūrėti: jie lengvai skalbiami skalbimo mašinomis ar rankomis, valomi drėgnu skudurėliu.
Sėdmaišiai per ilgesnį laiką „susisėdi“, tačiau juos labai lengva vėl papildyti. Sėdmaišių pardavimo vietoje teiraukitės apie sėdmaišių užpildą: granulės turėtų būti kuo mažesni minkšti rutuliukai, kad kuo ilgiau išlaikytų savo formą. Jei pastebėjote smulkių priemaišų, o užpildas yra ne rutuliukai, o plokščios granulės, pasvarstykite, ar verta įsigyti tokį sėdmaišį. 
Ekonomiška. Sėdmaišių kaina, palyginti su įprastais foteliais, yra mažesnė.
Sumanu. Sėdmaišiai yra minkšti, o audinys malonus odai. TINGIS sėdmaišiai gaminami iš „kvėpuojančio“ audinio, kuris neerzina odos; dėl sėdmaišio audinio struktūros sėdmaišiai tinkami naudoti lauko sąlygomis, nes nekaupia drėgmės sėdmaišio viduje.

TINGIS: tvirtas sėdmaišio audinys

Ieškote madingo ir ekonomiško sprendimo interjerui? Rinkitės šiuolaikiškus sėdmaišius. TINGIS siūloma sėdmaišių spalvų ir formų įvairovė paryškins kambarį ir taps mėgstamiausia erdve!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą